Termín akce: 19.-21.9.2003

Vir Vír?

V podstatě jo, zasáhlo nás to všechny. Příjezdem pátečních nedočkavců a samozřejmě organizátorů, přes sobotní opozdilce, který jsme dokonce sbírali až na vyjížďce. Ale popořadě.

Krásný páteční nebe, kterýmu vévodil Mars, chránilo hvězdným baldachýnem naše zaparkovaný stroje. Starej Jack Daniels opřenej o chatku č.13, nám prozradil, že bouřlivá diskuze o tom, která motorka je v noci nejhezčí (samože ta černá), je jistě na místě a nemá cenu o tom polemizovat. Taky se počítalo a počítalo, XJR-ka přibývala a tak jsme jich v pátek napočítali – nepočítaně. Taky ubytování zdálo se bez problémů do té doby než přijel Mojmír. To nastal poprask v táboře. Ti znalí věděli, ti neznalí (jako já), nevěděli. Takže službu ve stavění stanu pro pana Mojmíra jsem za jeho odborné „pomoci“ vykonal já, jelikož všichni ostatní se vtipně poschovávali. No budiž, Mojmíra nám rád ač je Cajzl :-). V pokročilé noci za přispění dobrého gulášku, utopenců z místní říčky, zpěvu cikád a některých pěvců z vlastních řad, se nálada vystupňovala natolik, že půlnoční zkouška motoalarmů byla takovou milou tečkou za uplynulým dnem.

Zároveň také ale přivítala spolu s kurvopěním další jitro. Ráno jako z journalu. Sluníčko mlsně olizovalo naše milenky a ty se za malou chvilku opět proměnily v suchoučké, teploučké, miloučké a mazlivé….bestie. První nedočkavci zahřívali jejich pajšlíky a chystali je na obrovské drama – Jízdu pomalosti. Zde se ještě před zahálením předvedli dva místní klauni Fuck a Gag (čti Čuk a Gek), kteří k obveselení natěšených přítomných, senzacechtivých přihlížejících, předvedli svoje vrcholný číslo – Jízda na Márách. Jejich výkon byl po zásluze potrestán :-). V soutěži samotné bylo napětí takové, že fanynky jednotlivých závodníků trhaly svoje oblečení a házeli je na časoměřiče, aby odlákaly jeho pozornost od časoměrného zařízení… nebo se mi to jenom zdálo?! :-). Výsledky Vás jistě nezajímají, takže k té mokré trávě. Fakt byla po ránu mokrá. A zelená. Jo, jo, nebojte se tady jsou výsledky, jen jsem Vás chtěl trošku napnout. První místo a super čas – ZED ! Woow!!!, na druhým timplu GOFFI !!, no a nakonec přiletěl ČÁP !!! …královno. Následovala vyjížďka překrásnou krajinou a betelně vychytaná. Jak říkáme my v Brně. Byla zajištěná i doprovodná vozidla, dokonce i dva regulovčíci. Mojmír a Tvojmír. Po návratu na základnu se při posezeníčku na terásce konzumovaly různé pochutiny… a někdo si dal i něco k snědku 🙂 Večerní ohýnek příjemně praskal a rozehříval naše zmrzlé údy a dámám bylo teplo na nožky. Lehce po půlnoci jsme se kolem půl čtvrté pomalu rozcházeli do wigwamů.

Myslím že další setkání se také vydařilo k všeobecné spokojenosti a můžeme se těšit na příští rok. Poděkujeme největšímu sponzorovi Petrovi Zachariášovi za vhodný dárečky z jeho motokrámu, Jindrovi a Jituš za perfektní zvládnutí této akce a personálu za pohoštění. Prostředí krásný, motorky pěkný a baby….nádherný!!!

Těším se na Vás. Savana

Náča
Author: Náča

XJRide to live