Termín akce: 25.-27.5.2018

Joo, joo, joo, my jsme banda XJR.

Přátelé, kamarádi, joo to jsme my.

Chtěli jsme Vám všem moc poděkovat za super víkend, který bez těch nejlepších lidí, tedy Vás, by byl prostě jen víkend.

Báječně jsme si to užili. Vodník škodil jen v pátek a to ještě jenom někde :-).

Tleskáme všem, kteří byli ochotní si hodit bokem aneb kdo roztočí obruč – absolutní jednička je Broňa – a také se vrátili se švihadlem do školních let a zjistili, že skočit “vajíčko” není žádná prdel – tady byla zase hvězda Dáša.  Smekáme přede všemi.

Jedna perlička. Kubrt volal Pátkovi, že jsme našli modré brýle v jejich chatce, a tak nějak jsme předpokládali, že jsou jeho. Ale nebyly. Jean je někde za pár šlupek koupil, a protože se mu nepasovaly, tak je tam prostě nechal. A Pátek? Kdo že mu to volá? Kterej, že to ten Kubrt je. A on na to: “Já jsem přece byl pořadatel!”. Tak Vám přátelé nevim, nevim, asi jsme se moc neuvedli a budeme to muset zvopakovat.

A ještě jedna k dobru. Recepční Radka, říkala, že jsme byli fakt dobrá  parta. Nic  jsme nezničili, dokázali po sobě uklidit a vypadnout včas. Ale co nechápe je, že topíme na 25° a přitom je nám takové horko, že máme dokořán okna i dveře. Z 20 chatek, jich topilo i v neděli 17.

A ještě… Vůbec není pravidlo, že se na srazu pije prakticky zadarmo. Proto bychom chtěli poděkovat Márovi (2 sudy), Sojkům, Švábovi a Lukášovi OV. Naše maličkost se jedním také připojila. Doufám, že jsme na nikoho nezapomněli, a pokud ano, tak ať potlačí hrdost a na férovku se přizná. Nejsme přeci žádní srabi.

A ještě… trochu statistiky. V neděli odpoledne nemohli chudáci z restaurace, kteří se o nás tak skvěle starali, naložit na káru vychlastané sudy: 5 x 30l Plzeně, 4x 50l Gambrinusu a 2x 50l malinovky.

Museli jsme si postěžovat Mrožíkovi, že bez něj vládne anarchie. Vzkazuje všem, že Vás na podzim dá do latě.

Co říci závěrem. Byli jste a stále jste ta nejlepší parta, v které jsme měli tu čest být. Celý Eurocamp Běšiny, pokud budeme chtít, nás zase rád uvidí.

Na podzim ahoj Kubrti


Kubrtova FOTOGALERIE k vidění Rajčeti.

Náča
Author: Náča

XJRide to live