Termín akce: 10.-12.9.2004

RUM cajzlov

Tak jsme se zase sešli. Tentokrát v krajině loupežníka Rumcajze a loupežníků v bílých čepicích, postávajících u silnicí a vybírajících mýtné od nás motoristů. A že jich bylo požehnaně. Rumcaz – hadra. Tak říkáme my na Moravě.
Tentokrát se nelehkýho úkolu, sehnat tuto početnou bandu dohromady, ujal Buisson. Říkejme mu třeba pracovně – náměstek. Zajistil mám ubytování v kempu u Lužan a připravil pěknou akci na letišti v Pardoubkách. Kluci z MP s radarem tady pro nás připravili Keep Smilling. To znamená – jel jsi rychle – foto – pokuta. Samozřejmě bez tý poslední varianty. Byli to náměstkovi kámoši. Takže se jezdilo, soutěžilo a mouchy lítaly. No já se přiznám, čekal jsem na nějakej “dobrej” záběr na konci, kde se brzdilo o 106, ale nedočkal jsem se. Naštěstí. Přistavená sanitka byla bez práce. Následná vyjížďka po okolí určitě uspokojila všechny “vyjížďkychtivý” a návrat na základnu v podvečer už znamenal jen jediný. Cestu do hospody.
O půl devátý přišlo na “lámání chleba”. Vyhodnocený výsledky a napjatý xichty čekaly na rozhřešení. Ceny byly díky sponzorům bohatý ( ještě jednou díky chlapci) a tak se bylo na co těšit a nervičky pracovaly. Myslím že porota ve složení Mrožík, Buisson, já a náčelník Petr rozhodla objektivně (pokud ne, já u toho vlastně nebyl…) Zvláštní cenu obdržel Mirek s Helenkou, jelikož se sraz dělal v místě takovým aby to i oni měli už konečně blízko, přes to schválně jeli Chorvatskem, aby obdrželi cenu za nejvzdálenějšího účastníka. Jen jsem konečně rád, že moje motorka zůstala doma a já nemoh soutěžit, neb už mne nebaví poslouchat od Pražáků ty kecy, že furt vyhrávám : )
O (doufám) zábavu, se postarali kamarádi z kapely Rusty nail, s kterýma jsem si dovolil natrénovat pár písniček.
Je fajn, že se stalo už tradicí, že kamarádi z TDM klanu se o5 zúčastnili a jak doufám, pobavili se. Počasíčko taky nádherný (no však se náměstek snažil), jen na zpáteční cestě leckdo prověřil dešťovky. V každým případě to bylo setkání moc povedený, vychytaný (nemyslím ty policajty na krajnici) a můžeme se těšit na jaro.

Díky Buissone a spol.

Savana

Velice rád bych zde veřejně poděkoval za dobrovolné finanční příspěvky a dary těmto dobrým lidem, jmenovitě: Ricimu, Buissonovi, Žankovi, Kozzymu, Mirkovi “XJ”, Láďovi z Dýšiny, Ediikovi a Nasovi.
Velké díky Vám hoši!

Náča
Author: Náča

XJRide to live