Termín akce: 1.2.2003

Zpráva Chlapsko-Oderská hlásí stav tuku na českých bocích dnes, v sedm hodin ráno.

První je jako vždy výška na DOBRÉ VODĚ. Česky Good water.
Nejdřív připlaval Havana. Ne z Kuby, nýbrž z Brna. Jasně musí být všude první, i když si myslí, že už jej někdo předběh. Nestalo se tak. Následován Pražáky, jmenovitě pan Mirka Jára, Tvojmír, Polda se ženou Tinkou. Liberečák Pírek a hele – Nka je tu také, srdíčko moje. Michal Vápno s Celinkou. Goodman dělá čest svýmu jménu a je dobrej chlap. Jasně, Nátělník s paní skoro poslední, vlastně pardon Brožík a Venda jsou poslední. No ale ti to jistě doženou. Alkoholový handycap lehce setřou, zejména štědrý pan Brožík. Ještě jednou díky za dary, ó veliký.

Toto setkání v duchu XJR (xakru-je-rychlá), jedný XJ (xakru-ještě………něco chybí), jedné ospalé Buši, která hajá s Vláďou (jeho ženě to neva, heč) a wapkaře Marťana, kterej čistí wapkou chladič na motorce, aby jej pak moh rovnat kleštičkama. Tak tito všichni se drželi hesla: “Sežer co můžeš a vypyj (pardon já mám pij) i to co už nemůžeš”. Přes menší nedostatky v elektronice, která byla bohužel Japonská a ne Sovětská, třeba z Černobylu, která by měla jistě hlav daleko víc a všechny by mluvily, proběhlo všechno v pořádku.

Pane vrchní, Herr Oberst, ten lístek si nechám proplatit. Jsem rád, že jsem Vás viděl a těším se na fotky z foťáku, kterej jsem nechal spolu s kartáčkem na zuby doma.
Dnes držel jsem se hesla: “Nikoho nejmenovat”.

Mějte se Havana

Náča
Author: Náča

XJRide to live