Termín akce: 25.7.2008

Všem vám moc moc děkujeme.

Děkujeme vám všem za to, že jste nám pomohli vytvořit takovou neuvěřitelnou atmosféru, při které jsme bezbolestně provedli změnu stavu ze svobodných na zadané. Všichni jste svým dílem přispěli k tomu, že to byla naše nejlepší svatba. Energii a elán budeme ještě dlouho čerpat ze vzpomínek, které nám zůstanou na věky v srdcích. Dokázali jste nám připravit svatbu, kterou ani Mareš za miliony nemůže koupit. Děkujeme moc.

Dále chceme poděkovat personálu hotelu, že se o nás svědomitě a trpělivě staral a i on svou měrou k nezapomenutelnosti dne přispěl.

Nechceme ani zapomenout na muzikanty, kteří nám preludovali romantické písničky a udržovali veselici na řádné kulturní úrovni.
Všem vám se podařilo přetavit důležitý a přelomový den našich životů v něco, na co do smrti nezapomeneme a bude naší velkou vzpomínkou.
Děkujeme za všechny přání, přáníčka, dary, dárky a dárečky, rady a instrukce, jak s tou novou situací zacházet. Dostali jsme od vás víc, než jsme byli schopni absorbovat a tak ještě nyní trávíme všechny prožitky a momenty víkendu “neuvěřitelného”.

Děkujeme moc moc MOC MOC. Jste naši úplně nejvíc největší přátelé.

Díky moc.

Novomanželé Smidersovi

Náča
Author: Náča

XJRide to live